Inboedel woonkamer

Inboedelverzekering

 • Scherpe premie met uitstekende voorwaarden
 • Opnemen in woonpakket met korting
 • Garantie tegen onderverzekering
Vraag offerte aan

Inboedelverzekering

We zijn ons vaak niet bewust van alle zaken die in ons huis staan. De waarde van de inboedel wordt daarom door velen onderschat. Ga maar eens na welke apparaten, meubels, kleding en verzamelingen u in uw woning aantreft.

Met een goede Inboedelverzekering bent u verzekerd tegen schade aan deze huisraad door bijvoorbeeld brand, schroeien, blikseminslag, diefstal of waterschade. Maar het is wel belangrijk dat u jaarlijks de waarde van uw inboedel in de gaten houdt tegen onderverzekering.

Onderverzekering

Zodra de waarde van uw inboedel hoger is dan de verzekerde waarde op uw polis, is er sprake van onderverzekering. U kunt dit voorkomen door regelmatig de inboedelwaardemeter in te vullen. Hiermee controleert u of de dekking van uw verzekering nog toereikend is. Dit is belangrijk, want bij onderverzekering keren verzekeraars niet de volledige schade uit.

Waarde inboedel berekenen

U zoekt een inboedelverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing.

Aanvullende verzekeringen

Bij ons kunt u er verder voor kiezen om uw inboedelverzekering uit te breiden met specifieke, aanvullende verzekeringen. 

 • Cyberverzekering

  U kunt uw inboedelverzekering uitbreiden met een extra dekking voor cybercriminaliteit. Deze uitbreiding biedt onder andere dekking voor digitale afpersing en verlies van geld op rekening. Maar ook voor identiteitsfraude, inbreuk op uw privacy en aansprakelijkheid.

 • Mobiele apparatuur

  U kunt uw inboedelverzekering ook uitbreiden met de dekking Mobiele apparatuur. Deze uitbreiden biedt dekking voor schade aan mobiele apparatuur door vallen of stoten.

 • Inboedel op een ander adres

  U kunt uw inboedelverzekering ook uitbreiden met de dekking Inboedel op een ander adres. Deze uitbreiding biedt onder andere dekking voor de inboedel in een appartement die je verhuurt of voor de inboedel van een kind die in een studentenhuis woont.

 • Eigenarenbelang/Huurdersbelang

  U kunt uw inboedelverzekering ook uitbreiden met de dekking Eigenarenbelang/Huurdersbelang. Deze uitbreiding biedt dekking voor zelf ingebrachte verandering in een appartement of huurhuis. De VVE of de verhuurder heeft de waarde in het huis tot een standaardbedrag verzekerd. De rest is aan jou om te verzekeren.

Vragen over uw inboedelverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0346 241 599.

Alle producten binnen de categorie Huis en Wonen

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.

Stel ons gerust uw vraag